Remanufactured cartridges.

Naast originele producten van fabrikanten zelf, verkopen wij ook “huismerk cartridges”. Huismerk cartridges zijn producten die niet gemaakt zijn door de grote fabrikanten (HP, Canon, Epson e.d.) voor in hun eigen merk printers, maar door een derde partij. Dit is in te delen in remanufactured cartridges en compatibel cartridges.

Simpel gezegd is een remanufactured (reman) cartridge een tweedehands product. In het geval van inkt cartridges en toners zijn dit gebruikte originele cartridges die grondig zijn geïnspecteerd en schoongemaakt. Hierna worden ze opnieuw gevuld en getest op lekken waarna uiteindelijk de cartridge opnieuw geseald en verkocht kan worden.Dit gebeurt veel voor cartridges met een printkop of toner cartridges, omdat het wegens patentrechten niet mogelijk is om een één op één kopieën te maken. Voor die reden worden er dus cartridges gerecycled.

Schaf nu ook je Epson cartridges aan bij ons.

Wilt u nieuwe Epson inktpatronen kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden goedkope cartridges voor iedere printer van Epson. Onze inktcartridges zijn namelijk allemaal van een huismerk van de leverancier voorzien, zodat wij ze goedkoper kunnen aanbieden dan de verkopers van het officiële merk. We hoeven namelijk niet te compenseren voor de hoge prijzen van de printers, en kunnen ons puur focussen op het verkopen van inkt. Wilt u nieuwe Epson inkt kopen en wilt u daarvoor weten welke inktcartridge u nodig heeft? Of wilt u weten hoe u de Epson inktcartridge moet vervangen? Lees dan verder.

Een lege inktcartridge kunt u eenvoudig zelf vervangen. Dit kan met behulp van de knoppen die u ziet op de printer, of via de computer, waarop u stap voor stap de instructies kunt bekijken. Open de nieuwe cartridge pas wanneer u hem daadwerkelijk in de printer gaat installeren, om de goede kwaliteit van de cartridge en de inkt te behouden. Een cartridge die bijna leeg is, mag helemaal leeg geprint worden voordat u de volgende installeert. Installeer wel altijd direct een nieuwe cartridge wanneer u de oude eruit haalt, zodat de printerkop niet de mogelijkheid krijgt om uit te drogen.

take control of your printing cost

Arantxaonline nieuwsbrief,

altijd de beste aanbiedingen voor uw printer.

1. De goedkoopste cartridge of toner aanbiedingen.

2. Altijd op de hoogte van de laatste inkt ontwikkelingen.

3. Op elk moment kunnen uitschrijven zonder problemen.

Bedankt voor het registreren.

Pin It on Pinterest

Shares